افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

وضعیت آب و هوا در نهم فروردین ۱۴۰۱

وضعیت آب و هوا در نهم فروردین ۱۴۰۱ امروز تا اوایل وقت چهارشنبه در نوار شرقی و جنوب شرق کشور به ویژه در منطقه زابل و نوار شرقی کرمان وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود و در سایر مناطق کشور جوی آرام حاکم است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 29
کد خبر: ۱۲۷۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر از امروز تا فردا در نوار شرقی و جنوب شرق کشور به ویژه در منطقه زابل و نوار شرقی کرمان وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.
امروز تا اوایل وقت چهارشنبه در نوار شرقی و جنوب شرق کشور به ویژه در منطقه زابل و نوار شرقی کرمان وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود و در سایر مناطق کشور جوی آرام حاکم است.

از بعد از ظهر چهارشنبه در برخی مناطق کردستان، زنجان، جنوب آذربایجان شرقی و جنوب آذربایجان غربی رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

پنجشنبه در برخی مناطق آذربایجان شرقی، اردبیل، قم، همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز، تهران و غرب سواحل دریای خزر رگبار پراکنده گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

جمعه و شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام حاکم است. جمعه در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده دور از انتظار نیست همچنین جمعه در شمال شرق و شرق کشور و شنبه در نوار شرقی کشور سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت.

از چهارشنبه تا شنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش تدریجی دما رخ می‌دهد.

امروز تا اوایل وقت چهارشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهند بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار